Romanian Cafe


 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Povestea jafului de la Ploiesti :)))

Go down 
AuthorMessage
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

Povestea jafului de la Ploiesti :))) Empty
PostSubject: Povestea jafului de la Ploiesti :)))   Povestea jafului de la Ploiesti :))) Icon_minitimeMon Feb 14, 2011 5:18 pm

Sa nu va vina sa credeti, mai bine cititi si urmariti filmuletul... Smile)Poliţiştii continuă cercetările în cazul jafului de un milion de euro de la Ploieşti. Până acum, oamenii legii au recuperat doar 155.000 de euro. Cea mai mare parte din sumă, peste 100.000 de euro, a fost găsită în posesia principalului suspect, un tânăr de 16 ani prins marţi seară. El a fost dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Puştiul de 16 ani nici măcar nu a ştiu ce se află în valiza veche pe care a furat-o din casa părăsită.

După ce a furat banii, tânărul şi complicele său au fost chiar ei victimele unui jaf în urma căruia a rămas fără 10.000 de euro. Poliţiştii i-au luat urma băiatului de 16 ani după ce au aflat că, la un chef, le-a aruncat 2.000 de euro lăutarilor. A urmat o percheziţie în casă şi, surpriză: 27.000 de euro au fost găsiţi în zid.

Băiatul le-a povestit anchetatorilor că după ce a petrecut, a stat în mai multe hoteluri şi pensiuni din Prahova. El a fost prins marţi seară când a venit să-şi vadă mama. La audieri, suspectul a spus că a avut un complice care, se pare, a fugit în Italia.

Până acum au fost recuperaţi 155.000 de euro din suma dispărută. Furtul de aproximativ un milion de euro a fost reclamat la poliţia Ploieşti pe 16 ianuarie. O femeie a spus că avea banii din tranzacţii imobiliare şi îi ţinea ascunşi într-o casă nelocuită. Poliţiştii au crezut povestea doar când femeia le-a arătat că a retras banii din bancă în urma cu aproape doi ani

www.realitatea.net
Back to top Go down
 
Povestea jafului de la Ploiesti :)))
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Romanian Cafe  :: Diverse :: Situatii amuzante-
Jump to: