Romanian Cafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Romanian Cafe


 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK

Go down 
2 posters
AuthorMessage
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 36
Location : Manchester, UK

Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK Empty
PostSubject: Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK   Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK Icon_minitimeFri Nov 05, 2010 9:22 pm

Tocmai am urmarit la Tv un show in care un preot catolic vroia sa ii transforme pe necredinciosi in credinciosi prin puterea linistii. Astfel, cateva persoane complet necredincioase, au mers la discutii cu preotul si apoi pt o saptamana au fost izolati (separat) intr-un campus. Ceea ce s-a intamplat la finalul perioadei: toti au auzit vocea lui Dumnezeu si brusc au inceput sa isi schimbe vietile. Dar aceasta "terapie" nu este totul, participantii trebuie in fiecare zi sa aiba 20 de minute de liniste iar astfel vor stabili legatura cu divinitatea.
In final, dupa cateva "sedinte" de genul, au ajuns sa fie si botezati. Cu parere de rau n-am fost pe faza sa vad locatia precisa, cadrul era un spatiu ingust cu instrumente de cantat in spate si o mica piscina unde participantii se botezau ei intre ei.
Acum...parerea mea umila este asa: daca iei un om si ii pui in cap ca trebuie sa se gandeasca la Dumnezue, il inchizi de unul singur pt o saptamana si el stie ce are de facut in saptamana aceea si stie ce se asteapta...oare involuntar nu apare impresia ca l-ai auzit pe Dumnezeu? Sa fie atat de simplu?
In orice caz, preotul nu mi-a placut inca de la suprafata pt ca mergea linistit in bar si consuma bere, vorbea si radea destul de tare si n-avea acel "ceva" care sa induca acea liniste...(care nu e identica cu linistea pe care ar fi vrut ca participantii lui sa o gaseasca).

Ahh, note: una din femeile participante, a mers acasa si a inceput sa le spuna copiilor despre Iisus iar concluzia copiilor a fost ca Iisus a fost Superman sau poate Spiderman!!!

Genial,,,,cred ca ne indreptam bine! Mad
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 47
Location : Cairo

Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK Empty
PostSubject: Re: Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK   Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK Icon_minitimeSat Nov 06, 2010 8:45 am

Ideile umanitatii degenereaza uimitor de repede.
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
 
Sa ne intoarcem pe calea cea dreapta!!! - idee "inovativa" in UK
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Romanian Cafe  :: Religie :: Ortodoxie-
Jump to: