Romanian Cafe


 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani Empty
PostSubject: Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani   Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani Icon_minitimeFri Aug 28, 2009 12:24 am

Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani, a declarat, joi, pentru Mediafax, ministrul de Externe, Cristian Diaconescu. Decizia politica a fost deja adoptata si urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie formalizata printr-un act normativ al guvernului de la Ankara.

"Am salutat cu satisfactie ca Turcia ridica vizele pentru cetatenii romani care calatoresc mai putin de 90 de zile in aceasta tara. Sigur, si Romania va avea in vedere evaluarea unor facilitari ale regimului de circulatie a cetatenilor turci, mai ales a oamenilor de afaceri", a spus ministrul, aflat intr-o vizita oficiala in Turcia.

Deocamdata, nu se stie cand va intra in vigoare aceasta masura.

"O decizie va fi luata de catre Guvernul turc in perioada imediat urmatoare iar aceasta va mentiona data incepand de la care se va aplica masura eliminarii vizelor. Important este ca a fost adoptata si anuntata o decizie politica. Mai ramane doar actul de formalizare a acesteia intr-un document", a mai spus ministrul.
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
 
Turcia va elimina vizele pentru cetatenii romani
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Romanian Cafe  :: Stiri si Comentarii :: Stirile lumii & Comentarii-
Jump to: