Romanian Cafe


 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeThu Dec 02, 2010 7:53 pm

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului 110


În 2002, Arhiepiscopia Tomisului, păstorită de Înalt Preasfinţitul Teodosie, a primit de la Guvernul Năstase ferma de la Nazarcea: 350 de hectare de viţă-de-vie şi pomi fructiferi. Pentru a intra în posesia fermei Nazarcea, reprezentanţii Bisericii au promis că vor ridica mai multe aşezăminte sociale. După opt ani nu au ridicat nimic. Doar au distrus.
Inginerul Popa mângâie orizontul cu palma. „De acolo până acolo e livada de piersici". De sub cozorocul şepcii, omul priveşte „livada": în iarba uscată, sutele de cioate stau în şir ca nişte braţe amputate. S-a ales praful de plantaţia care aproviziona litoralul cu cele mai vestite piersici din ţară.
O mare parte din plantaţia de cireşi de aici a avut aceeaşi soartă. În urmă cu câteva săptămâni, o drujbă i-a retezat de la înălţimea unui om. Cel care tăiase nu a mai stat să se aplece. Inginerului Vasile Popa (63 de ani), om în toată firea, mai că îi vine să plângă.

„Această fermă era elita ţării, eram pe locul doi în ţară la calitate. Exportam în toată lumea". Ca specialist agronom, a îngrijit 45 de ani plantaţiile de la ferma Nazarcea. Şi-ar fi dorit să apuce pensia înainte de anul 2002, când „au venit popii" şi a devenit angajatul Arhiepiscopiei.

Cum şi-a furat statul grădina de aur
Pentru ca preoţii din Constanţa să devină stăpâni peste ferma de la Nazarcea, Guvernul Năstase a trebuit să fenteze legea. Astfel s-a ajuns într-o situaţie bizară: statul a trebuit să vândă un bun, dar fără a primi bani din tranzacţie, ci oferind suma necesară cumpărării.

Intriga afacerii păguboase începe în Anul Domnului 2002. Atunci, Arhiepiscopia Tomisului avea să primească în folosinţă 350 de hectare de teren agricol deţinute până atunci de societatea de stat Nazarcea-Ovidiu - S.A.

Tranzacţia însemna practic condamnarea societăţii la faliment întrucât terenurile cu livezi şi viţă-de-vie erau singurele active aducătoare de venit pe care le mai avea ferma constăţeană. Scopul pe care Arhiepiscopia Tomisului îl invocase pentru preluarea livezilor şi a podgoriei era creşterea acţiunilor de ajutorare socială.
Pentru început, Arhiepiscopia avea să realizeze o singură „binefacere" certă: disponibilizarea celor 250 de angajaţi la Nazarcea. Astăzi mai lucrează pe plantaţia preoţească şase muncitori. Şi aceia angajaţi la negru, după cum susţine fostul administrator, Nicolae Marghiol. Miluirea Arhiepiscopiei s-a făcut prin Hotărârea de Guvern nr. 300 din 2002, semnată de Adrian Năstase, în care se menţiona că se trece ferma în folosinţa Arhiepiscopiei.

Exista o problemă - Arhiepiscopia trebuia să cumpere activele, căci primirea lor gratuită ar fi fost ilegală. Impedimentul avea să fie rezolvat printr-o şmecherie: în aceeaşi zi, Guvernul aprobă Hotărârea nr. 299, în care i se menţiona evaziv : „Se aprobă alocarea de la bugetul de stat a sumei de 300.000 de lei (100.000 de euro) Arhiepiscopiei Tomisului în vederea achiziţionării unui imobil".

Nota de fundamentare din arhiva Secretariatului General al Guvernului înlătură însă misterul: pentru a fenta legea, Guvernul Năstase aloca 300.000 de lei (100.000 de euro) Arhiepiscopiei pentru ca aceasta să îi dea tot Guvernului Năstase pentru cumpărarea fermei. Statul plătea cu o mână nişte bani pe care îi încasa cu cealaltă.

Afaceri în numele nevoiaşilor

Preoţii din Constanţa nu s-au mulţumit doar cu cele 350 de hectare de livadă şi viţă-de-vie primite în primăvara lui 2002. În toamna aceluiaşi an, reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au bătut din nou la uşa Guvernului şi au cerut un şir lung de alte active: dormitoare, şoproane, magazii, cantine, sedii de fermă aflate încă în proprietatea păgubitei Nazarcea S.A.

Preoţii au poftit, iar Guvernul i-a servit. În septembrie 2002, acelaşi Adrian Năstase semnează trecerea în folosinţă gratuită a Arhiepiscopiei a mai multor depozite. Tot atunci li s-au dat zeci de autovehicule şi utilaje: „tractoare - 39 de bucăţi, maşini agricole diverse, mijloace auto - 10 bucăţi". Toate aceste utilaje parcă au intrat în pământ. „Există la fermă doar trei tractoare, pe care le-a cumpărat Arhiepsicopia. Eu nu am văzut aici niciun alt autovehicul sau utilaj", spune fostul şef de fermă al Arhiepiscopiei Tomis, Vasile Popa.
„Utilajele au dispărut.

Le-au vândut cei de la Arhiepiscopie!", susţine cu tărie fostul director de la fermă Nicolae Marghiol. La rândul lor, reprezentanţii Arhiepiscopiei recunosc că au semnat pentru primirea utilajelor într-un proces-verbal încheiat în 2004 între Administraţia Domeniilor Statului şi instituţia bisericii. Numai că, în realitate, utilajele nu au mai ajuns la Arhiepiscopie, ci au fost vândute de lichidatorul Nazarcea S.A. La primirea averii de la Nazarcea, Arhiepiscopia Tomisului a promis că din veniturile fermei se vor construi mai multe adăposturi pentru nevoiaşi.

„Arhiepiscopia Tomisului a iniţiat un program de întemeiere şi dezvoltare a unor aşezăminte sociale în cadrul cărora se asigură asistenţă socială constând în oferirea de adăpost şi hrană (...), deziderate ce se vor realiza prin exploatarea adecvată a suprafeţei de teren transmise". După opt ani, numărul „adăposturilor sociale", promise de Arhiepiscopia Tomisului la încheierea afacerii Nazarcea, este zero.

„Minunea" de la Tomis
Podgoria de la Nazarcea era una dintre cele mai productive din Dobrogea. Însă viţa-de-vie, odată ajunsă în proprietatea preoţilor, a avut aceeaşi soartă ca şi livezile. Zeci de hectare de vie sunt îngropate în bălării pentru că nu au mai fost arate de ani întregi. Specialiştii de la Direcţia Agricolă Constanţa cunosc soarta pe care a avut-o podgoria ajunsă în proprietatea Arhiepiscopiei.

„Via e un fiasco total. Din ce am constatat la faţa locului nu s-a făcut aproape nimic: nu s-a arat, nu s-a stropit. E terminată, se usucă pe an ce trece. Este o vie în care nu s-a investit şi e normal să moară", spune inginerul Ciami Tănase, de la Inspecţia pentru Control Tehnic Vitinicol din cadrul Direcţiei Agricole Constanţa.

Cifrele dezastrului se traduc astfel: producţia de vin în 2002, pe când via era încă îngrijită de angajaţii statului: 600.000 de litri de vin. Producţia 2010: 15.000 de litri de vin. „Anul acesta s-au recoltat cam 30 de tone de struguri. Din cele 175 de hectare de viţă-de-vie, mai sunt cam 70 de hectare de vie necompromisă. Nu s-a mai arat aici de trei-patru ani", spune fostul şef de fermă Vasile Popa.

Omul îşi aminteşte că s-a dus să ceară bani de nenumărate ori la preoţii care, din 2002, s-au perindat pe acolo în calitate de administratori. Le-a spus că, fără să fie stropite şi arate, plantaţiile mor, dar de fiecare dată i s-a zis că nu sunt bani. În primăvara acestui an, locul de administrator ocupat până atunci numai de preoţi a fost luat de fostul primar al comunei Ciocârlia, Nicolae Marghiol. „Cel mai mare dezastru pe care l-am văzut de când sunt. Un dezastru-dezastru!", descrie Marghiol situaţia fermei pe care a administrat-o timp de şase luni.

„M-am cunoscut cu ÎnaltPreasfinţitul Teodosie la ziua mea de naştere şi mi-a propus postul de director, să vin să mă ocup de fermă", povesteşte Marghiol. Cei doi se puteau întâlni foarte bine şi pe holurile Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Arhiepiscopul are un dosar pentru trafic de influenţă, iar Marghiol a fost cercetat pentru deturnare de fonduri pe vremea când era primar.

Înalt preasfinţit cu dosar penal

Teodosie Petrescu a fost numit arhiepiscop al Tomisului în 2001 după ce a slujit ca episcop vicar al Bucureştiului. În 2009, un reporter incognito de la „România Liberă" i-ar fi dat mită petru a-i cumpăra susţinerea în tentativa de a deveni preot. Anul acesta, ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale Arhiepiscopiei, dar Teodosie a reuşit în doar o lună să strângă un milion de euro şi să achite datoria.

„Biserica: bani şi politică, din episoadele anterioare

2 noiembrie. Ce fac preoţii cu un hotel primit ilegal? Evaziune - Arhiepiscopia Craiovei a primit de la Guvernul Tăriceanu un complex motelier cu 120 de locuri de cazare pe care le închiriază la negru.

28 octombrie. Afaceri cu credinţă într-o fostă cazarmă - Statul a cedat o fostă bază militară cu zeci de clădiri şi 60 de hectare de pădure unei parohii ortodoxe cu 80 de enoriaşi.

25 octombrie. Hoteluri instalate în Casa Domnului - Biserica a primit clădiri care depăşesc în total suprafaţa Casei Poporului

24 octombrie
. Biserică, hoteluri şi restaurante - Ajutate de stat cu terenuri, hoteluri şi diverse imobile pentru activităţi sociale, bisericile s-au „reprofilat" pe activităţi turistice care aduc venituri instituţiilor religioase.

18 octombrie. Afaceri şi politică în numele Domnului - Cultele din România nu resimt efectele crizei economice. Facilităţile fiscale, fondurile imense alocate de stat şi afacerile derulate cu succes au adus profituri în conturile Bisericii Ortodoxe Române.

17 octombrie. Biserica face profit pe timp de criză - Preoţii au învăţat să scoată bani din orice: imobiliare, turism, agricultură, construcţii, editare de cărţi, energie şi chiar la bursă.

17 octombrie
. Pomeni politice în cutia milei fără fund - În ultimii 20 de ani, statul a acordat Cultelor, de la buget, 784 de milioane de dolari, cea mai mare parte a sumei revenind BOR.

Vinul moştenit, vândut cu 7 euro sticla
De mai bine de un an, pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului este postat un anunţ privind vânzarea unei cantităţi uriaşe de vin din producţia din 2002 şi 2003 de la Nazarcea. „Arhiepiscopia Tomisului deţine în proprietate o cantitate considerabilă de vin de calitate superioara (pentru export). Acesta provine din diferite soiuri de vie din Complexul Viticol Nazarcea"- aşa începe mesajul care scoate la vânzare 455 de mii de litri de vin.

Arhiepiscopia, faţă-n faţă cu Justiţia

Anul trecut, „Adevărul de Seară" Constanţa a solicitat Arhiepiscopiei Tomisului detalii referitoare la anunţul cu pricina, dar reprezentanţii biroului de presă au refuzat să difuzeze orice informaţie pretextând că vânzarea cantităţii uriaşe nu este de interes public. Pentru a afla detalii despre vinul produs de fosta fermă de stat trebuie să pretinzi că eşti un potenţial client. Imediat eşti invitat la Palatul Arhiepiscopal pentru degustare.

Testarea mărfii are loc chiar în biroul de asistenţă socială unde un angajat îţi toarnă vin în pahare în timp ce dă indicaţii unei colege: „Aşa, Riesling din 2003 să-l deschid un pic...". Preţul vinului este mult peste cel al unuia obişnuit de pe piaţă: 7 euro pentru o sticlă de 750 de ml de vin din 2002 şi 6 euro pentru o sticlă din 2003. Asta înseamnă că doar de pe urma vinului rămas din anii de glorie ai fermei Nazarcea Arhiepiscopia obţine peste 4 milioane de euro.

„Adevărul" a solicitat Arhiepiscopiei Tomisului un punct de vedere referitor la dezastrul în care a fost adusă imensa fermă de la Nazarcea. „Hotărârile nedrepte, date de justiţie au făcut ca până în anul 2008, să nu putem să ne exercităm drepturile prevăzute de H.G. 300/ 2002. În acest timp (...) terenurile agricole s-au degradat aproape în totalitate", s-a rezumat să răspundă preotul Constantin Boc, reprezentantul instituţiei în relaţia cu presa. Din 2008 şi până acum terenurile continuă să se degradeze. În urmă cu o săptămână, reporterii „Adevărul" au găsit pomi proaspăt tăiaţi în livadă.

"Hotărârile nedrepte, date de justiţie au făcut ca până în anul 2008, să nu putem să ne exercităm drepturile."
Constantin Boc
purtătorul de cuvânt al
Arhiepiscopiei Tomisului


http://www.infoportal.ro
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeFri Dec 03, 2010 7:29 pm

Mi-e sila....si n-ai aici un maimutoi din ala care arata cat de sila imi poate fi de mai marii statului roman si intreaga bisericime.
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeSat Dec 04, 2010 8:15 am

Draga mea, asta e numai unul din miile de exemple care pot fi date in ceea ce priveste coruptia celor ce 30 de ani la randul le-am pupat mana la slujbe si le-am baut vinul crezand cu adevarat ca e trupul Domnului. Fraiera si naiva am mai fost...
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:51 am

Asa e...si stii si tu ca nu ii suport, au o aroganta si-o minciuna si-un furt in si intre ei, ceva nemaipomenit. Si pe deasupra, au tupeul si nerusinarea sa comenteze greselile altora, atitudinea altora!! Mie mi-ar fi rusine de mine sa mai deschid gura stiind cat sange s-a supt de la bietii oameni, de la simple familii care isi dau juma din casa pt a chema popa sa faca o slujba de inmormantare pana la suptul sangelui in masa!!! E intr-adevar o nesimtire care pe bune, te face sa iti fie greata! Iaca m-am enervat iar si ar trebui sa ma mentin calma ...
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeSat Dec 04, 2010 1:23 pm

Imi pare rau ca ti-am indus starea asta, dar e intotdeauna bine sa fim "update" cu ceea ce se intampla in tara noastra iubita. Smile
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:17 pm

Nici nu ma indoiesc! Razz
Back to top Go down
elenjohn

elenjohn

Posts : 274
Join date : 2009-08-15
Age : 62
Location : messina-italia

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeTue Dec 07, 2010 7:02 am

Lasati-i domnule in pace pe preoti. Ce credeti ca in alte religii capii sunt altfel?In toate religiile capii sunt in acest fel. Uitati-va la preotul de care are credinta in suflet. Cat priveste immormanrarea ortodoxa ,lume dragele mele , lumea a facut-o asa. Vai sa dau sa fac ca sa fiu eu mai grozava decat altul.... La catolici immormantarea si groapa m-a costat pentru sotul meu nici mai mult nici mai putin 8800 euro. Da uitati-va bine la cifra. Nu mai bine faceam un praznic si pomene de sufletul lui decat sa ma jacmaneasca pompele funebre? Preotul mi-a facut slujba cu 25 de euro si o alta pomenire cu 10 e. In orice loc din lume ori biserica ori altii te jecmanesc. Eu inca mai cred in credinta unor preoti,in puritatea unota din ei nu in toti , dar ce la voi la musulmani e altfel?
Back to top Go down
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeTue Dec 07, 2010 10:07 am

Eu una nu am auzit pana acum de astfel de jecmaneli si bataie de joc din partea vreunui sheikh. Nu am auzit sa coste o inmormantare musulmana sume exorbitante si fiecare sa se jupoaie unul pe altul. Nu am auzit nici cazuri cu tenta sexuala precum au tot fost difuzate cele cu preoti romani sau de alta nationalitate. Si nu trebuie lasati in pace pentru doua lucruri: pentru ca paguba este extrem de mare, lasand la o parte faptul ca furtul e furt nu conteaza cantitatea, apoi se folosesc de numele lui Dumnezeu ca sa poata sa isi insuseasca diverse bunuri. Una peste alta, de oricare alta religie ar fi fost, nu este acceptabil. In plus, cu totii stim ca Biserica de secole incoace nu are mai nimic in comun cu religia ci are in comun cu manipularea, politica si storsul de bani. Daca se va uita cineva in statistici, va vedea ca de ani de zile institutia care detine cei mai multi bani in Romania este Biserica. In acelasi timp, mii de oameni mor de foame in Romania cu salarii mizere sau fara nici un fel de venit. Ce face de fapt Biserica cu acesti bani? Ups, aceste intrebari nu se intreaba...mai bine sa ii lasam in pace!
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeTue Dec 07, 2010 5:02 pm

elenjohn wrote:
Lasati-i domnule in pace pe preoti. Ce credeti ca in alte religii capii sunt altfel?In toate religiile capii sunt in acest fel. Uitati-va la preotul de care are credinta in suflet. Cat priveste immormanrarea ortodoxa ,lume dragele mele , lumea a facut-o asa. Vai sa dau sa fac ca sa fiu eu mai grozava decat altul.... La catolici immormantarea si groapa m-a costat pentru sotul meu nici mai mult nici mai putin 8800 euro. Da uitati-va bine la cifra. Nu mai bine faceam un praznic si pomene de sufletul lui decat sa ma jacmaneasca pompele funebre? Preotul mi-a facut slujba cu 25 de euro si o alta pomenire cu 10 e. In orice loc din lume ori biserica ori altii te jecmanesc. Eu inca mai cred in credinta unor preoti,in puritatea unota din ei nu in toti , dar ce la voi la musulmani e altfel?

Asta e prima stire de acest gen ( desi sunt foarte multe stiri despre preotime pe canalele mass media romanesti) pe care am inserat-o in Romanian Cafe.
Stirea nu-mi apartine, e scrisa de jurnalisti romani si consider ca am dreptul sa comentez daca sunt de acord sau nu. Fiecare crede ce vrea si daca am chef sa vorbesc preotii pentru ceea ce fac e dreptul meu.
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
elenjohn

elenjohn

Posts : 274
Join date : 2009-08-15
Age : 62
Location : messina-italia

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeWed Dec 08, 2010 7:13 am

Imi pare rau ca ai inteles gresit, nimeni nu iti ia dreptul de a comenta o stire , ori de a spune ce gandesti, dar nici nu stim ce este in spatele acestor informatii, daca se urmareste denigrarea bisericilor sau cine stie ce interese politice la mijloc. De data asta Admin ai dat dovada de imaturitate cat priveste raspunsul pentru mine. E cum ai fi un copil la care mama ia luat din maini o jucarie si el o vrea innapoi. Mie raspunsul tau nu mi-a placut ,eu iti raspund sincer. Cred ca ti-ai schimbat optiunea religioasa si ti-o respect, dar nu-ti da dreptul sa superi pe nimeni, sa judeci pe nimeni. Nu cred ca in Coranul vostru scrie asa ceva. Eu nu sunt prea mult infirmata de religia voastra , dar afirm sus si tare ca :padure fara uscaturi nu exista. Ozi buna.
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeWed Dec 08, 2010 11:24 am

Informatia e verificata si publicata...Cat despre optiunea mea religioasa, e problema mea personala.
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
stefanev

stefanev

Posts : 82
Join date : 2010-05-28
Location : Iasi

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeMon Jan 10, 2011 8:07 am

Nu am stat sa citesc articolul pentru ca probabil nu ma intereseaza. Atat de mult ne place sa ne uitam si sa aratam cu degetul pe altul, dar pe noi nu ne vedem. Va avea la cine sa dea el socoteala ...
Ca si peste tot sunt si buni si rai, toti sunt oameni, unii mai dezamagesc, chiar daca de la ei te astepti mai putin. Trist e ca scoatem numai raul in fata.
Asta este si unul din motivele pt care nu prea postez aici. Desi nu ar trebui, exista multe dispute religioase pe un forum ce tine loc de o cafenea. Tocmai din pricina faptului ca fiecare e implicat subiectiv (cu sau fara voie) nu se ajunge la nicio concluzie, fiecare va tine cu religia lui.
Back to top Go down
yasmine

yasmine

Posts : 1209
Join date : 2009-10-30
Age : 35
Location : Manchester, UK

ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitimeMon Jan 10, 2011 11:13 am

Sunt subiecte destule Stefan care nu au legatura cu religia. Chestia e ca raul pe care il fac unii depaseste cu mult orice limita! Si asa e, oamenii vor discuta si vor comenta atata vreme cat se afla. Pot fi si altii care fac la fel dar despre ei nu stim si ii luam de buni, aruncam cu pietre in cine este gasit si iese la inaintare! In plus, este firesc ca reactiile sa fie si mai agresive cand discutam de situatia economica, unde se duc banii si ce se face cu ei??? Probabil ca daca economia ar fi fost stabila si fiecare ar fi avut relativ cat ii trebuie, nu s-ar mai fi ajuns la descoperiri de genul... Apoi, asa sta in firea umana sa vada mai degraba pe altul decat pe sine atunci cand vine vorba de greseli. Este improbabil sa reusim sa schimbam o lume intreaga cu noi cei cativa care vedem lucrurile altfel!
Back to top Go down
Sponsored content
ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Empty
PostSubject: Re: ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului    ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului Icon_minitime

Back to top Go down
 
ÎPS Teodosie a pângărit sângele Domnului
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Romanian Cafe  :: Stiri si Comentarii :: Stiri romanesti & Comentarii-
Jump to: