yasmine

Posts : 1209 Join date : 2009-10-30 Age : 37 Location : Manchester, UK
 | Subject: Manchester UK Fri Oct 29, 2010 2:48 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Dragele mele, am sa pun cateva foto din orasul in care locuiesc acum. Pozele interioare reprezinta biblioteca John Rynalds University, este o cladire absolut superba, are mai bine de o suta de ani, construita in stil gotic si. Nu stiu cum sa spun dar zici ca intri intr-un palat. Are o galerie de arta, picturi, scrieri foarte vechi, cartile sunt majoritatea carti foarte rare, toate dispuse in vreo patru etaje. E o liniste placuta acolo, o lumina calda...efectiv n-am cuvinte sa descriu cat de frumos e in interior, nu-mi mai venea sa plec [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
yasmine

| Subject: Re: Manchester UK Fri Oct 29, 2010 3:05 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Cu parere de rau, castelul din imagine, NU STIU ce e cu el, mai mult decat ca este foarte vechi si este un loc pt activitati sociale, festivaluri, manifestatii, porumbei si lume in mod obisnuit!! Ma interesez ce e cu palatul si revin cu info..  | |
|
Admin Admin

Posts : 1391 Join date : 2009-08-03 Age : 49 Location : Cairo
 | Subject: Re: Manchester UK Fri Oct 29, 2010 6:58 pm | |
| Fotografiile de mai sus ma fac sa ma gandesc la catedralele gotice ridicate acum cateva sute de ani. Sa revii cu info ca sunt curioasa. Multumim de imagini! | |
|
yasmine

| Subject: Re: Manchester UK Sat Oct 30, 2010 10:01 am | |
| Promit!  | |
|
yasmine

| Subject: Re: Manchester UK Sat Nov 13, 2010 12:12 pm | |
| Hello!! Am promis ca vin cu informatii despre minunata biblioteca....aveti aici o prezentare video in engleza gasita pe site-ul bibliotecii. Cand o sa am ceva mai mult timp, am sa scriu si in romana cateva idei, pentru cei care nu inteleg engleza.! [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: Manchester UK  | |
| |
|