Romanian Cafe


 
HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Ravagiile produse de noul vaccin...

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 1391
Join date : 2009-08-03
Age : 46
Location : Cairo

Ravagiile produse de noul vaccin... Empty
PostSubject: Ravagiile produse de noul vaccin...   Ravagiile produse de noul vaccin... Icon_minitimeSat Feb 06, 2010 12:31 pm

Mama unui argeşean acuză medicul de familie: «L-a omorât cu vaccinul»

În luna octombrie, anul trecut, Ion Năstăsoiu a suferit un infarct, aşa că i s-a dat un tratament cu anticoagulante, iar pe 1 februarie urma să fie operat la inimă. Bărbatul a murit însă pe 15 ianuarie, la trei zile după ce i s-a făcut vaccinul antigripal.

Era bolnav de inimă

Maria Năstăsoiu (76 de ani), mama lui Ion, e convinsă că fiul ei ar fi şi acum în viaţă dacă nu ar fi fost imunizat: “Suferea cu inima, iar în octombrie, anul trecut, a făcut un preinfarct după ce a aflat că soţia lui, care a plecat în Italia, la muncă, şi-a găsit pe altcineva. Medicii de la Bucureşti i-au dat un tratament, iar pe 1 februarie trebuia să fie operat la inimă. Doctorul lui de familie, Doina Băcioiu, ştia ce boală are şi totuşi a insistat să-i facă vaccinul. După două zile i s-a învineţit mâna, iar pe 15 ianuarie mi-a spus că se simte tot mai rău. A murit în acea seară, sărăcuţul. A făcut infarct…”, povesteşte îndurerată bătrâna. Femeia e convinsă că doza de CantGrip i-a adus sfârşitul fiului ei: “Doctoriţa de familie l-a omorât cu vaccinul. Ştia că e bolnav cu inima şi că lua anticoagulante, dar ea tot i l-a făcut. Trebuie să plătească cineva pentru moartea copilului meu!”.
Rudele lui Năstăsoiu sunt hotărâte să facă plângere la poliţie. În acest timp, medicul de familie nu e de găsit.

Virusul A(H1N1) a luat pauză

După toată isteria imunizării din urmă cu câteva săptămâni, Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat că cel de-al doilea val de îmbolnăviri cu virusul A(H1N1) a fost depăşit. “Gripa porcină a luat pauză pentru o perioadă”, a spus el, adăugând că alt val se va declanşa în vară.

Imunizarea copiilor, amânată?

Vaccinarea împotriva virusului A(H1N1) a copiilor cu vârste între 6 şi 15 ani ar putea fi amânată cu încă o săptămână, deoarece studiile clinice sunt în derulare, iar medicamentul nu a primit aviz.

Paralizată după injectare

Alison Dygnas, o britanică în vârstă de 47 de ani, angajată în sistemul medical, a paralizat parţial, la câteva săptămâni după ce s-a vaccinat împotriva gripei porcine. Medicii care au consultat-o susţin că vaccinul a declanşat o boală rară, numită miastenie, care afectează sistemul nervos. Cel suferind nu-şi mai poate controla muşchii feţei şi ai picioarelor.
Back to top Go down
https://romaniancafe.forumotion.net
 
Ravagiile produse de noul vaccin...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Romanian Cafe  :: Stiri si Comentarii :: Despre virusul A/H1N1-
Jump to: